fbpx

Peugeot 307cc, blauw

In een ritje in een Peugeot 307cc kunt u heerlijk ontspannen en al rijdend genieten van de omgeving. Deze Franse bolide biedt comfort en rij plezier!

Bijzonderheden van deze cabrio:

In de auto is plaats voor 4 personen. 

Het volledig elektrisch bedienbare dak verdwijnt in slechts 25 seconden in de kofferbak. Dit door simpelweg één knop te bedienen. In gesloten toestand biedt het dak alle voordelen van een normale auto.

De Peugeot 307cc is handgeschakeld, heeft een volledig wit leder interieur en is voorzien van een climate controle systeem. Kortom een heerlijk cruise auto. 

Voor extra rijcomfort kunt u er een windscherm bij huren. Door het windscherm heeft u minder luchtwerveling in de nek. Het windscherm is alleen toepasbaar bij 2 personen, omdat de achterbank dan niet meer te gebruiken is. 

Lees onze algemene voorwaarden voor de verhuur van deze cabrio.

Onze blauwe Peugeot 307cc:

Standplaats: Beneden-Leeuwen
Verhuur: zelf rijden of met chauffeur
Kleur: (licht) blauw
Bouwjaar: 2006
Gewicht: 1528kg 
Transmissie: handgeschakeld
Vermogen: 80kw / 110pk
Brandstof: benzine

Online reserveren Peugeot 307cc

Bij Huureencabrio.nl kunt u de Peugeot 307cc (blauw) voor één dag eenvoudig online reserveren! Wanneer u de cabrio voor een weekend of langer wilt reserveren, neem dan even contact met ons op.

Indien het niet lukt om online uw reservering te plaatsen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling van € 50,-.

Na verzending van het formulier ontvangt u een email waarin dit gemakkelijk via iDEAL kan worden voldaan. Mocht u deze email niet ontvangen hebben, controleer dan de spam inbox.

Nadat de aanbetaling is voldaan, is de reservering definitief. Via mail ontvangt u binnen 24uur de reserveringsbevestiging

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.